ביתראמןמיסו

מתכון מבריק למיסו ראמן הקלאסי

אין כמו קערת ראמן מהבילה ביום קריר או אחרי יום ארוך בעבודה. וכשזה מגיע לראמן, מגוון המיסו הקלאסי תמיד משמח את הקהל. אבל, ניסית פעם להכין את זה מאפס בבית? עם המרכיבים הנכונים וקצת סבלנות, אתה יכול לשחזר את טעם האומאמי הטעים של ג'וינט הראמן האהוב עליך במטבח שלך. במאמר זה נדריך אתכם במתכון מבריק למיסו ראמן הקלאסי שישאיר לבלוטות הטעם שלכם לרצות עוד. מהמרק העשיר והמלוח ועד לנודלס והתוספות המבושלות בצורה מושלמת, נסקור את כל מה שאתה צריך לדעת כדי ליצור את הקערה האולטימטיבית של אוכל מנחם. אז, תפסו את הסינר ובואו נתחיל!

טיפים להכנת מיסו ראמן המושלם

לפני שנצלול לתוך המתכון, הנה כמה טיפים שכדאי לזכור בהכנת מיסו ראמן:

1. השתמשו בחומרי גלם איכותיים: איכות החומרים שלכם תשפיע מאוד על הטעם הכללי של הראמן שלכם. בחר מרכיבים טריים ואיכותיים במידת האפשר.

2. אל תמהרו עם המרק: המפתח למיסו ראמן בטעם הוא מרק עשיר ומלוח. הקפידו לתת למרק להתבשל במשך מספר שעות כדי לאפשר לטעמים להתפתח.

3. התאם אישית את התוספות שלך: אחד הדברים הטובים ביותר בהכנת הראמן שלך הוא שאתה יכול להתאים אותו לפי טעמך. אל תהסס להתנסות עם תוספות וקישוטים שונים כדי למצוא את הקערה המושלמת שלך.

עכשיו כשאתם יודעים את הבסיס, בואו נתחיל עם המתכון!

רכיבים

למרק: - 8 כוסות מרק עוף או ירקות - 1 בצל קצוץ - 4 שיני שום, קצוצות - חתיכת ג'ינג'ר בגודל 4 אינץ', קלופה ופרוסה - 2 כפות רוטב סויה - 2 כפות סאקה - 2 כפות מירין - 1/4 כוס משחת מיסו לבן

לאטריות: - 4 מנות אטריות ראמן טריות או מיובשות

לתוספות: - 4 ביצים רכות - 2 כוסות פטריות שיטאקי פרוסות - 4 כוסות בייבי תרד - 4 בצלים ירוקים, פרוסים דק - 1/2 כוס נצרי במבוק פרוסים - 2 דפי נורי חתוכים לרבעים - 1 כף שומשום - שמן סרירצ'ה או צ'ילי, לפי הטעם

הוראות

1. מכינים את המרק

בסיר גדול מערבבים את מרק העוף או הירקות, הבצל, השום, הג'ינג'ר, רוטב הסויה, הסאקה והמירין. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ונותנים להתבשל לפחות שעתיים (או עד 6 שעות לטעם עשיר יותר).

לאחר שהמרק סיים להתבשל, מסירים מהאש ומערבבים פנימה את משחת המיסו עד להמסה מלאה. מסננים את המרק במסננת דקה וזורקים את המוצקים. שמור את המרק חם בזמן שאתה מכין את האטריות והתוספות.

2. מבשלים את האטריות

מביאים סיר מים לרתיחה ומבשלים את אטריות הראמן לפי הוראות האריזה. מסננים ושוטפים במים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול.

3. מכינים את התוספות

בזמן שהאטריות מתבשלות, מכינים את התוספות. במחבת מטגנים את פטריות השיטאקי על אש בינונית עד שהם רכים ונימוחים. להפריש.

באותה מחבת, נבלו את הבייבי תרד עד שהוא רק נבול. להפריש.

קולפים את הביצים הרכות ופורסים לשניים לאורכם. להפריש.

4. מרכיבים את קערות הראמן

מחלקים את האטריות המבושלות בין 4 קערות גדולות. מצקת את מרק המיסו החם על האטריות, וממלאים כל קערה כ-3/4.

מסדרים את פטריות השיטאקי המוקפצות, התרד הנבול, הבצל הירוק הפרוס, נצרי הבמבוק והביצים הרכות מסביב לקצה של כל קערה. מעל רבע דף נורי ומפזרים שומשום.

מגישים מיד עם שמן סרירצ'ה או צ'ילי בצד, אם רוצים.

סיכום

הכנת מיסו ראמן משלך בבית היא קלה ממה שאתה חושב, והתוצאות שוות את המאמץ. עם המתכון המבריק הזה, תוכלו ליהנות מקערה מהבילה של אוכל מנחם בכל עת שתרצו. רק הקפד לקחת את הזמן שלך עם המרק, להשתמש במרכיבים איכותיים, ולהתאים אישית את התוספות שלך לטעמך. בישול שמח!

רעיונות להכנת תפריט מיסו אוכל יפני מסורתי
לחם כפית מנחם

אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלך, לחם כפית מנחם עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 6 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 169 קלוריות . תמורת 39 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משרת 8. מתכון זה מטעם Taste of Home דורש אבקת אפייה, ביצים, תירס וחלב. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 27% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תבשיל טאקו ג'יפי כפית , לחם דלעת חמוציות ופודינג לחם טירמיסו .

פרפי יוגורט תפוחים

את המתכון לפרפי יוגורט תפוחים אפשר להכין בסביבות 10 דקות . מתכון זה מגיש 4 ומחירו 54 סנט למנה. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 168 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזו. תערובת של רסק תפוחים, גרנולה, יוגורט וניל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 50% . הציון הזה טוב. אם אתה אוהב את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פרפי טירמיסו בודדים , המבורגרים של צ'דר הודו תפוחים עם רוטב יוגורט צ'יפוטלה , ואורז בסמטי עם יוגורט מתובל ג'ינג'ר .

אוקה (מרק דגים רוסי)

תשכחו מלצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל מזרח אירופאי. נסה להכין אוקה (מרק דגים רוסי) בבית. מנה אחת מכילה 123 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -0 גרם שומן . מתכון זה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, שלם 30 ו-pescatarian מגיש 4 ועולה $1.26 למנה . לכו לחנות וקחו פילה בקלה, מלח ופלפל, בצל ועוד כמה דברים כדי להכין אותו היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 יגידו שהוא הגיע למקום. זה מושלם לחורף . זה עובד היטב בתור מזנון. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 97% , וזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Easy Fish Molee (תבשיל דגים בסגנון דרום הודי עם קוקוס) , מיסו, מרק מקל דגים ואורז וסגנון דגים הונאן .

פרפה ברי שוקולד לבן

אם יש לך בערך 15 דקות לבלות במטבח, פרפיות שוקולד לבן עשויות להיות מתכון יוצא מן הכלל ללא חלב לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -2 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 185 קלוריות . מתכון זה מגיש 4. תמורת 89 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. תערובת של תערובת פודינג שוקולד, פירורי עוגיות אוראו, תותים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 34% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טריפל ברי ושוקולד לבן , פרפי טירמיסו בודדים , וטריפל ברי .

לימונצ'לו II

אם יש לך בערך 30 דקות לבלות במטבח, לימונצ'לו II עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-Fodmap לנסות. במשקה זה יש 90 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -0 גרם שומן למנה. מתכון זה מגיש 70 ומחירו 1.5 דולר למנה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לך גרידת לימון, וודקה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . מתכונים דומים כוללים לימונצ'לו טירמיסו עם פטל ואוכמניות .

טבילת צדפה מהירה

זקוקים ל- pescatarian hor d'oeuvre ? מטבל צדפה מהיר יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 223 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -17 גרם שומן כל אחת. תמורת 68 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הסופרבול . תערובת של מיץ לימון, תערובת מרק בצל, גבינת שמנת וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 29% , וזה די גרוע. אם אתה אוהב את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פאי תפוחים מהיר , משקה מיץ תרופה קרה מהיר וטירמיסו מהיר .

פרפי יוגורט תפוחים

פרפי יוגורט תפוחים היא ארוחת בוקר צמחונית לקטו אובו . מנה אחת מכילה 168 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . תמורת 54 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משרת 4. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות . אם יש לכם רסק תפוחים, גרנולה, יוגורט וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 50% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פרפה בודדים של טירמיסו , המבורגרים של הודו צ'דר תפוחים עם רוטב יוגורט צ'יפוטלה , ואורז בסמטי עם יוגורט מתובל ג'ינג'ר .

מרק אטריות עוף

אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לקופסת המתכונים שלך, מרק אטריות עוף עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מגיש 10. מנה אחת מכילה 126 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . תמורת 41 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמזנון מאוד זול. לכו לחנות וקחו אטריות ביצים, מיורן, עוף פטם/טיגון ועוד כמה דברים להכנתם היום. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-35 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . הציון הזה גרוע למדי. אם אתה אוהב את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק אטריות עוף אסייתי , מרק אטריות עוף ומיסו ראמן ומרק אטריות אסייתי .

מרק אטריות עוף וירקות

מרק אטריות עוף וירקות הוא מנה עיקרית ללא חלב . מתכון זה מגיש 64 ומחיר 69 סנט למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 15 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 227 קלוריות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש גזר, מים, בצל ואטריות ביצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 39% . מרק אטריות עוף ומיסו ראמן , מרק אטריות עוף אסייתי ומרק אטריות חמות וחמוצות דומים מאוד למתכון הזה.

מרק שיטאקי פטריות ומיסו דשנה

אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטאריים לקופסת המתכונים שלך, ייתכן שמרק שיטאקי פטריות ומיסו יהיה מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מגיש 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 11 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 156 קלוריות . עבור $3.87 למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב בתור מזנון, והוא נעשה תוך כ -55 דקות . זהו מתכון יקר למדי עבור חובבי אוכל יפני. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא אליך על ידי Foodnetwork. תערובת של מיסו, בצל ירוק, פטריות שיטאקי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף . עם ציון של 68% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים כוללים מרק בקר ופטריות לבבי , סלט קינואה חמים תרד ושיטאקי , ומרק כרישה ודביק יוקון תפוחי אדמה .

סרטונים להכנת תפריט מיסו יפני מסורתי בסגנון שונה
Kochen mit Miso - Der ultimative Miso Guide für Anfänger (3 schnelle Rezepte)Heute beantworte ich die Fragen, was ist Miso und was macht man mit Miso? Und dazu gibt es 3 schnelle Rezepte mit Miso.
מרק מיסו | תוכנית הבישול של קנג'יתרומה ל-No Kid Hungry: ככה אני מכין מרק מיסו, אחד ...
6 דרכים להכין מרק מיסו דיליש - חושפים מתכונים סודיים!איך להכין 6 מרק מיסו (מתכונים) הטובים ביותר! הצגת הכל ממרק מיסו מסורתי ועד מרק מיסו חדש. זה כל כך בריא...
Miso selber machen - Fermentieren mit KojiMiso kann man einfach zu Hause selber machen. Wie es geht, zeige ich dir in diesem Video. Wenn dir das Video gefällt, drück ...
הסביר | הכל על MISO | מה זה MISO | איך מייצרים את MISO? | כיצד לבחור את ה-MISO המתאים לךמה שתלמד בסרטון זה, מה זה בדיוק MISO? איך מייצרים את MISO? ההיסטוריה של MISO, כמו גם איך להבדיל ...
טיפים וטריקים לתפריט אוכל יפני מסורתי מיסו
רעיונות נוספים לתפריט הקשורים לאוכל יפני מסורתי מיסו