ביתדונבוריגיודון

גיודון מתכון ומדריך בישול למנה הנהדרת הזו

אם אתם חובבי המטבח היפני, אתם בוודאי מכירים את Gyudon – קערת אורז טעימה ודשנה עם בשר בקר ובצל טעים. גיודון הוא מאכל פופולרי ביפן מסיבה כלשהי - הוא קל להכנה, ידידותי לתקציב וטעים להפליא. אבל אם אתה לא מכיר את הבישול היפני, אתה עלול להפחיד מהמחשבה להכין אותו. אל פחד! במדריך זה, ניקח אותך דרך כל מה שאתה צריך לדעת על הכנת הגיודון המושלם בבית. מבחירת המרכיבים הנכונים ועד לתהליך הבישול שלב אחר שלב, אנו נוודא שיש לך את כל המידע שאתה צריך כדי להרשים את החברים והמשפחה שלך בכישורי הקולינריה שלך. אז, הפשילו שרוולים והתכוננו ללמוד את אמנות הכנת גיודון!

ההיסטוריה של גיודון

Gyudon, הידוע גם כקערת בקר, הוא מאכל יפני המורכב מבשר בקר פרוס דק מבושל עם בצל ומוגש על קערת אורז. זוהי מנת מזון מהיר פופולרי ביפן, המוגשת לעתים קרובות במסעדות מזדמנות ורשתות מזון מהיר. המנה נוצרה לראשונה בסוף המאה ה-19 והוגשה בתחילה במסעדות שפנו לפועלים יפנים. עם השנים הוא הפך למאכל עיקרי במטבח היפני, אהוב על מקומיים ותיירים כאחד.

נהוג לחשוב שהמנה מקורה בעיר אוסקה, שם היא הוגשה לראשונה כארוחה זולה וממלאת לפועלים. הוא צבר פופולריות במהירות והתפשט ברחבי יפן, והפך למנת מזון מהיר פופולרית. כיום הוא מוגש במגוון וריאציות, כולל עם נתחי בקר שונים, ירקות נוספים ומגוון רטבים.

רכיבים

כדי להכין את הגיודון המושלם, תזדקק לכמה מרכיבים עיקריים. הנה מה שתצטרך:

- 1 ק"ג בשר בקר פרוס דק (סינטה או ריב)

-2 בצלים גדולים, פרוסים דק

- 1/4 כוס רוטב סויה - 1/4 כוס מירין

- 1/4 כוס סאקה - 1 כף. סוכר

- 1 1/2 כוסות מים - 4 כוסות אורז יפני מבושל - בצל ירוק קצוץ לקישוט

אתה יכול למצוא את רוב המרכיבים האלה בחנות המכולת האסיאתית המקומית שלך או באינטרנט.

חפשו בשר בקר פרוס דק, שכן זה חיוני למרקם המנה. אתה יכול גם להשתמש בבשר בקר פרוס מראש, אותו ניתן למצוא באגף הבשר ברוב חנויות המכולת.

תהליך בישול

עכשיו כשיש לכם את החומרים שלכם, הגיע הזמן להתחיל לבשל! הנה המדריך שלנו שלב אחר שלב להכנת ה-Gyudon המושלם:

1. במחבת גדולה מערבבים רוטב סויה, מירין, סאקה, סוכר ומים. מביאים לרתיחה על אש בינונית.

2. מוסיפים למחבת בצל פרוס ומבשלים 5-10 דקות עד שהבצל רך ושקוף.

3. מוסיפים למחבת את בשר הבקר הפרוס דק, מוודאים שהוא יתפזר בצורה אחידה.

4. מכסים את המחבת במכסה ומבשלים 3-5 דקות עד שהבשר מוכן.

5. מסירים את המכסה וממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך והבשר והבצל מצופים ברוטב מבריק.

6. מזלפים את הגיודון מעל קערת אורז יפני מבושל ומקשטים בבצל ירוק קצוץ.

וזהו – עכשיו יש לכם קערה טעימה של גיודון! המפתח להכנת הגיודון המושלם הוא לבשל את בשר הבקר והבצל באיטיות על אש נמוכה, ולאפשר להם לספוג את טעמי הרוטב.

אל תמהר את התהליך - שווה לחכות לקערה המושלמת של Gyudon.

וריאציות

בעוד ש-Gyudon מיוצר באופן מסורתי עם בשר בקר ובצל, ישנן וריאציות רבות של המנה שתוכלו לנסות. הנה כמה רעיונות שיעזרו לך להתחיל:

- גיודון עוף: תחליף עוף פרוס דק בבשר הבקר.

- Gyudon ירקות: הוסף למנה את הירקות האהובים עליך, כגון פטריות, פלפלים או גזר.

- גיודון חריף: הוסף קצת חום לגיודון שלך על ידי הוספת פתיתי צ'ילי או רוטב חריף לרוטב.

- Kimchi Gyudon: הוסיפו את הגיודון שלכם עם קימצ'י קוריאני מתובל לטוויסט פיוז'ן. אל תפחדו להתנסות עם מרכיבים וטעמים שונים

- Gyudon הוא מנה רב-תכליתית שניתן להתאים אישית לטעמך.

סיכום

גיודון הוא מאכל טעים ומנחם שקל להכין בבית. עם המרכיבים הנכונים ותהליך הבישול, אתה יכול ליצור קערה של Gyudon שמתחרה במסעדה היפנית האהובה עליך. בין אם תדבקו במתכון המסורתי או תנסו אחת מהווריאציות הרבות, Gyudon בטוח יהפוך למרכיב עיקרי ברפרטואר הבישול הביתי שלכם. אז, הפשילו שרוולים והתכוננו להרשים את החברים והמשפחה עם הכישורים הקולינריים שלכם!

רעיונות להכנת תפריט גיודון אוכל יפני מסורתי
קערת בשר יפנית

המתכון היפני קערת בשר מוכן בעוד כ-30 דקות. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וחלב ללא תשלום אפשרות לאוהבי מזון יפני. מנה אחת מכילה 690 קלוריות, 45 גרם של חלבון, ו 50 גרם של שומן. המתכון הזה מגיש 4. עבור $ 3.81 למנה, המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה הוא אהב על ידי 1 בשלנים וטבחים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לכי לחנות ותביאי משהו קצר, סאקי, בצל ועוד כמה דברים לעשות היום. כדי להשתמש את רוטב הסויה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית עם עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. כל הדברים נחשבים, החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון spoonacular של 59%. הציון הזה הוא מוצק. נסה גיודון יפני (קערת בשר), קערת בשר בסגנון יפני, ו קערה גדולה של בשר ואטריות יפניות למתכונים דומים.

2 עגול באינטרנט-קערת אטריות יפנית

2 עגול באינטרנט - קערת אטריות יפנית דורשת כ 11 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מגיש 2. מנה עיקרית זו יש 793 קלוריות, 78 גרם של חלבון, ו 51 גרם של שומן למנה. עבור 9.19 $ למנה, המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקחו זנגביל, שום, אטריות שמורות מהמתכון לסטייק היבאצ'י, ועוד כמה דברים להכין היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית עם עוגיות ג ' ינג ' ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וחלב ללא תשלום דיאט. 1 אדם שמח שהם ניסו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה היפנית הזאת. כל הדברים נחשבים, החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כף של 82%. הציון הזה מצוין. נסה קערת אטריות טופו יפנית, קערת בשר יפנית, ו גיודון יפני (קערת בשר) למתכונים דומים.

Gyudon (קערת אורז בקר)

Gyudon (קערת אורז בקר) עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה עושה 2 מנות עם 382 קלוריות, 21 גרם של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. עבור $1.42 למנה, המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה הוא אהב על ידי 5 בשלנים וטבחים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. לכי לחנות ותביאי בצל, סאקה, שמן ועוד כמה דברים לעשות היום. כדי להשתמש את השמן אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית עם לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וחלב ללא תשלום דיאט. כל הדברים נחשבים, החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון spoonacular של 44%. הציון הזה טוב. מתכונים דומים הם Gyudon (קערת בשר) 牛丼, גיודון יפני (קערת בשר), ו קערת אורז ובשר משומר.

בשר בקר יפני ואטריות קערה גדולה

את מתכון יפני בשר בקר ואטריות קערה גדולה יכול לספק שלך יפני השתוקקות בערך 45 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 25 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 363 קלוריות. עבור $ 3.63 למנה, המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לך מרק בקר, סוכר, פסטה לשיער מלאך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש ברוטב סויה נתרן נמוך אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית עם עוגת בננה ספליט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. כל הדברים נחשבים, החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. הציון הזה מוצק. נסה קערת בקר יפנית, קערת בקר בסגנון יפני, ו גיודון יפני (קערת בקר) למתכונים דומים.

סרטונים להכנת תפריט גיודון יפני מסורתי בסגנון שונה
המזון המהיר היפני המושלם, GYUDON | קערת בקרהיי חבר'ה! אני רק רוצה להגיד תודה גדולה על תמיכתם בערוץ שלי! זה מדהים התמיכה שאתם נתנו לי ואני...
קערת אורז בקר יפנית של GYUDON אותנטית ב-3 דולר (סגנון יושינויה) אני תחסוך את הכסף שלךקערת אורז בקר יפנית של GYUDON אותנטית ב-3 דולר (סגנון יושינויה) אני תחסוך את הכסף שלך ▷ קבל את ספר הבישול שלי...
איך להכין גיודוןאם ראמן הוא כמו ההמבורגר של יפן, גיודון - אורז מאודה בתוספת בשר בקר ובצל מבושלים בסאקה ורוטב סויה - הוא...
קערת בקר יפנית קלה #מכנסיים קצריםGyudon הוא המזון המהיר של יפן! זה בשר בקר פרוס דק שמבושל במרק מתוק מלוח ומוגש על אורז. עליתי למעלה...
Gyudon בסגנון יושינויה |牛丼 | קערת אורז בקר יפנית | מתכון של 5 דקותהקערה הפשוטה הזו של בשר בקר ובצל מבושלים לוקחת דקות ספורות להכין, במיוחד אם יש לכם טריאקי תוצרת בית משלכם...
טיפים וטריקים לתפריט אוכל יפני מסורתי גיודון
רעיונות נוספים לתפריט הקשורים לאוכל יפני מסורתי גיודון