ביתבנטובקר יאקיניקו

ביף יאקיניקו - מתכון ומדריך נפלאים

אם אתם חובבי המטבח היפני, אז כנראה שאתם מכירים את יאקיניקו. המנה היפנית הפופולרית הזו עוסקת בצלייה של נתחי בשר בגודל ביס, בדרך כלל בקר, על גריל פחמים או גז. ואם אתם מחפשים מתכון יאקיניקו בקר טעים וקל לביצוע, הגעתם למקום הנכון. במדריך זה נראה לכם את כל מה שאתם צריכים לדעת כדי להכין יאקיניקו בקר טעים בבית. החל מנתחי הבקר הטובים ביותר לשימוש, ועד מרכיבי המרינדה שיעניקו לבשר שלכם את הטעם המהמם הזה, דאגנו לכם. אז בין אם אתם מארחים מסיבת ארוחת ערב או פשוט משתוקקים למשהו טעים לארוחה הבאה שלכם, הקפידו לעקוב אחרי שאנחנו לוקחים אתכם למסע קולינרי ליפן עם המתכון והמדריך הנהדר הזה של יאקיניקו בקר.

היסטוריה של ביף יאקיניקו

לפני שנצלול לתוך המתכון והמדריך, בואו נסתכל במהירות על ההיסטוריה של יאקיניקו בקר. יאקיניקו היא תוספת חדשה יחסית למטבח היפני, לאחר שהוצגה רק במאה ה-20. אומרים שהמנה מקורה בקוריאה, שם היא מכונה בולגוגי. בשנות ה-30, מהגרים קוריאנים שחיו ביפן החלו לצלות בשר בקר בסגנון הבולגוגי ולמכור אותו בחנויות קטנות. עם הזמן, המנה הפכה פופולרית בקרב צרכנים יפנים, ומסעדות יאקיניקו החלו לצוץ בכל רחבי יפן. כיום, מיליוני אנשים ברחבי העולם נהנים מיאקיניקו, וקל להבין מדוע. השילוב של בשר בקר רך ועסיסי ומרינדה מלוחה פשוט אי אפשר לעמוד בפניו.

נתחי הבקר הטובים ביותר עבור יאקיניקו

עכשיו כשאנחנו יודעים קצת על ההיסטוריה של יאקיניקו בקר, בואו נדבר על נתחי הבקר הטובים ביותר לשימוש עבור המנה הזו. הדבר החשוב ביותר שיש לזכור הוא שהבשר צריך להיות פרוס דק כך שיתבשל מהר על הגריל. כמה מנתחי הבקר הטובים ביותר ליאקיניקו כוללים:

סטייק

Ribeye הוא נתח בקר פופולרי הידוע בשיש ובטעמו העשיר. כאשר הוא פרוס דק וצלוי, הוא הופך רך ועסיסי, מה שהופך אותו מושלם עבור יאקיניקו.

סינטה

סינטה היא עוד נתח נהדר של בקר ליאקיניקו. זה חתך רזה יותר מאשר ribeye, אבל עדיין יש לו הרבה טעם. כאשר הוא פרוס דק וצלוי, הוא הופך רך ועסיסי, מה שהופך אותו מושלם עבור יאקיניקו.

פלנק סטייק

סטייק פלנק הוא נתח בקר זול יחסית המושלם ליאקיניקו. זהו נתח רזה שקל לפרוס דק, ויש לו טעם בשר שמשלים את המרינדה המלוחה.

מרכיבי המרינדה

עכשיו כשאנחנו יודעים באילו נתחי בקר להשתמש, בואו נדבר על מרכיבי המרינדה. המרינדה היא מה שנותן לבשר את הטעם המהמם שכולנו אוהבים. הנה מה שתצטרך:

- רוטב סויה - מירין - סאקה - סוכר - שום - ג'ינג'ר - שמן שומשום

להכנת המרינדה, פשוט מערבבים את כל החומרים בקערה ומקציפים עד שהסוכר נמס. יוצקים את המרינדה על בשר הבקר הפרוס ונותנים לו להשרות במקרר למשך 30 דקות לפחות, או עד 24 שעות.

צליית הבקר

לבסוף, בואו נדבר על צליית הבקר. המפתח ליאקיניקו מושלם הוא לצלות את הבשר במהירות על אש גבוהה. הנה איך לעשות את זה:

1. מחממים את הגריל שלך (פחמים או גז) לחום גבוה. 2. מוציאים את בשר הבקר מהמרינדה ומנערים את הנוזלים העודפים. 3. מניחים את בשר הבקר על הגריל ומבשלים 1-2 דקות לכל צד, או עד שהוא מבושל לפי טעמכם. 4. מעבירים את בשר הבקר לצלחת ומגישים עם אורז מאודה ורוטב הטבילה האהוב עליכם.

וזה הכל! עם רק כמה מרכיבים פשוטים וכמה כישורי צלייה בסיסיים, אתה יכול להכין יאקיניקו בקר טעים בבית. אז למה שלא תנסה את זה לארוחה הבאה שלך? בלוטות הטעם שלך יודו לך.

סיכום

יאקיניקו בקר הוא מאכל יפני טעים וקל להכנה המושלם לכל אירוע. בין אם אתם מארחים מסיבת ארוחת ערב או פשוט משתוקקים למשהו טעים לארוחה הבאה שלכם, המתכון והמדריך הנהדרים של יאקיניקו בקר בטוח יספקו. אז למה לא לנסות היום? עם רק כמה מרכיבים פשוטים וכמה כישורי צלייה בסיסיים, אתה יכול ליצור מנה מעוררת תיאבון שתרשים את המשפחה והחברים שלך.

רעיונות להכנת תפריט בקר יאקיניקו אוכל יפני מסורתי
בקר יאקיניקו

צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בקר Yakiniku יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מגיש 4. חלק אחד של מנה זו מכיל כ 14 גרם של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. עבור $2.18 למנה, המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 27 אנשים מצאו את המתכון הזה להיות טעים ומספק. לכו לחנות וקחו שיני שום, רוטב סויה, שמן שומשום ועוד כמה דברים להכין היום. כדי להשתמש את הבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית עם Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח על 35 דקות. כל הדברים נחשבים, החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון spoonacular של 58%. הציון הזה הוא די טוב. מתכונים דומים הם Yakiniku (בשר בגריל יפני או מנגל), מנגל חזיר בסגנון יפני-חזיר Yakiniku, ו Rouladen בשר בקר (לחמניות בקר גרמניות ממולאות חמוצים ובייקון ) .

סרטונים להכנת תפריט בקר יאקיניקו יפני מסורתי בסגנון שונה
ביף יאקיניקו דון | ימי שישי מהיריםסחורה חדשה: ביף יאקיניקו דון מאסטר סושי שף Hiroyuki Terada ...
Quick & Easy Beef Yakiniku - מישלCookingDiaryתאריך VLOG: 5 באוקטובר 2018 אם אתה אוהב את הסרטון הזה, אנא תנו לנו אגודל למעלה ואל תשכחו להירשם ל-YouTube שלנו...
Resep Yakiniku Beef 99% sama dengan Yoshinoya || גריל פרוסות בקר |Bahan-bahan בקר יאקיניקו: 250 גרם פרוסת בקר 3 siung bawang putih cincang 2 sdm kikoman(jika tidak ada pakai minyak wijen ...
הכינו בבית בורגר בקר יקיניקו עסיסי | מתכון יפני1000 האנשים הראשונים שישתמשו בקישור יקבלו ניסיון חינם של חודש אחד של Skillshare: היי ...
MIRIP Hokben - RESEP BEEF YAKINIKU ALA HOKBEN DAN TELUR MENTAI30 ימים לבישול ביתי Kalo resep teriyaki kan udah sering gw share. לא קאלי איני יאקיניקוניה juga gak kalah enak dan jadi ...
טיפים וטריקים לתפריט אוכל יפני מסורתי בקר יאקיניקו
רעיונות נוספים לתפריט הקשורים לאוכל יפני מסורתי בקר יאקיניקו