ביתדונבוריקצודון

מדריך המתכון והבישול הטוב ביותר לקצודון

האם אתה חובב אוכל שמחפש לנסות מתכון חדש ומרגש? אם כן, אל תחפשו רחוק יותר מהמנה היפנית הטעימה והלבבית המכונה Katsudon! המנה הזו, המשלבת קציצות חזיר מטוגנות פריכות, אורז אוורירי וביצים, היא מרכיב עיקרי במטבח היפני והיא בטוח תספק את בלוטות הטעם שלכם. אבל עם כל כך הרבה מתכונים שונים בחוץ, איך אתה יודע איזה מהם לבחור? זה המקום שבו המדריך הזה נכנס לתמונה. חיפשנו את האינטרנט כדי למצוא את המתכון ומדריך הבישול הטובים ביותר של Katsudon, עם הוראות שלב אחר שלב וטיפים להשגת האיזון המושלם של טעמים ומרקמים. אז תפסו את הסינר שלכם והתכוננו להרשים את החברים והמשפחה עם המנה מעוררת הפה הזו!

ההיסטוריה של קצודון

קצודון הוא מאכל יפני שמקורו בטוקיו בשנות ה-20. זהו סוג של **דונבורי** - מנה המורכבת מקערת אורז עם בשר, דגים או ירקות. קצודון מורכב מקציצת חזיר לחם המטוגנת בשמן עמוק עד לפריכות והזהבה. לאחר מכן מניחים את הקציצה על מצע אורז ומכוסים ברוטב מתוק ומלוח העשוי מרוטב סויה, סוכר ותבלינים אחרים. לבסוף, מפצחים ביצה על גבי קציצת החזיר והאורז ומבשלים אותה עד שהיא רק מתייצבת.

אומרים שהמנה נוצרה על ידי בעל מסעדה בטוקיו שחיפש דרך להשתמש בשאריות קציצות חזיר מהתפריט של היום הקודם. הוא הגה את הרעיון לשים את הקציצות על גבי קערת אורז ולהוסיף רוטב מתוק ומלוח. המנה הפכה ללהיט מיידי ומאז היא אהובה פופולרית ביפן.

המתכון הטוב ביותר לקצודון

רכיבים:

- 4 קציצות חלצי חזיר (עובי של כ-3/4 אינץ')

- מלח ופלפל

- 1/2 כוס קמח לכל מטרה

- 2 ביצים גדולות טרופה

- 1 1/2 כוסות פירורי לחם פנקו

- שמן צמחי לטיגון

- 1 בצל, פרוס דק

- 1 כוס ציר דאשי

- 2 כפות רוטב סויה

- 2 כפות מירין

- 2 כפות סוכר

- 4 כוסות אורז לבן מבושל קצר גרגירים

- 4 ביצים גדולות

שלב 1: הכן את קציצות החזיר

השלב הראשון הוא הכנת קציצות החזיר. מתחילים בתיבול הקציצות במלח ופלפל משני הצדדים. לאחר מכן, מניחים את הקמח בכלי רדוד ומצפים כל קציצה בקמח, מנערים את העודפים. טובלים את הקציצות בביצים הטרופות, ואז מצפים בפירורי הלחם של הפנקו, מהדקים אותם בעדינות על החזיר כדי להבטיח שהם יידבקו.

שלב 2: מטגנים את קציצות החזיר

מחממים את השמן הצמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את קציצות החזיר למחבת ומטגנים עד שהן מזהיבות ופריכות משני הצדדים, כ-3-4 דקות לכל צד. לאחר שקציצות החזיר מבושלות, הסר אותן מהמחבת והניח אותן על צלחת מרופדת בנייר סופג כדי לנקז את עודפי השמן.

שלב 3: מכינים את הרוטב

באותה מחבת מוסיפים את הבצלים הפרוסים ומאדים עד שהם רכים ושקופים, כ-3-4 דקות. מוסיפים למחבת את ציר הדאשי, רוטב סויה, מירין וסוכר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ונותנים לרוטב להתבשל כ-3-4 דקות עד שהוא מסמיך מעט.

שלב 4: הרכיב את הקאטסודון

כדי להרכיב את הקצודון, התחל בהנחת כוס אורז מבושל בכל קערה. פורסים את קציצות החזיר לרצועות דקות ומניחים אותן על האורז. מצקת את הרוטב על החזיר והאורז, ומקפידים לכסות הכל בצורה אחידה. פורצים ביצה גולמית על גבי החזיר והרוטב בכל קערה.

שלב 5: מבשלים את הביצים

מכסים את המחבת במכסה ומניחים לביצים להתבשל רק עד שהן מתייצבות, כ-3-4 דקות. מסירים את המכסה ומעבירים בזהירות את הביצה וקציצת החזיר בעזרת מרית על האורז. מגישים מיד ונהנים!

טיפים לקצודון מושלם

- השתמש בקציצות בשר חזיר פרוסות דק לקבלת התוצאות הטובות ביותר. זה יבטיח שהחזיר יתבשל בצורה אחידה וישאר רך ועסיסי.

- הקפידו לייבש את קציצות החזיר במגבות נייר לפני הלחם. זה יעזור לפירורי הלחם להיצמד טוב יותר וליצור קרום פריך.

- השתמשו בפירורי לחם פנקו לציפוי פריך במיוחד. פירורי הלחם היפניים הללו גדולים וקלים יותר מפירורי לחם רגילים, מה שמעניק לבשר חזיר מרקם קליל ואוורירי.

- אל תבשל יתר על המידה את הביצה. הביצה צריכה להתייצב בדיוק, עם חלמון נוזלי שמתערבב עם הרוטב והאורז כשחופרים פנימה.

- התאימו את כמות הרוטב לפי טעמכם. אם אתם מעדיפים רוטב מתוק יותר, אפשר להוסיף עוד סוכר או מירין. אם אתה אוהב רוטב מלוח יותר, אתה יכול להוסיף עוד רוטב סויה.

סיכום

קצודון הוא מאכל יפני טעים ומשביע שקל להכנה ובטוח שישמח את בלוטות הטעם שלכם. עם מדריך זה, יש לך כעת את המתכון הטוב ביותר של Katsudon ומדריך הבישול בהישג ידך. עקוב אחר ההוראות והטיפים שלנו שלב אחר שלב להשגת האיזון המושלם של טעמים ומרקמים. בין אם אתה טבח ותיק או מתחיל במטבח, אתה יכול להרשים את המשפחה והחברים שלך עם המנה מעוררת הפה הזו. אז, לבשו את הסינר והתכוננו ליהנות מאוכל הנוחות האולטימטיבי!

רעיונות להכנת תפריט קצודון אוכל יפני מסורתי
קצודון

קצודון הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 58 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 1262 קלוריות. מתכון זה מגיש 2 ומחירו 8.88 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות והרימו פירורי לחם פנקו, אורז קצר, בצל ירוק ועוד כמה דברים להכנתו היום. כדי להשתמש בפירורי הלחם של פנקו תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קרמל תפוח פריך כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. כל הדברים נחשבים, החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כף של 74%. הציון הזה טוב. נסה קצודון, קצודון, ו אורז בר קטסודון עם ירקות אביב למתכונים דומים.

פיצה ירוקה באביב הפרוע

המתכון פיצה האביב ירוק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה על 23 גרם של חלבון, 4g של שומן, וסך הכל 780 קלוריות. המתכון הזה מגיש 2. עבור $ 5.23 למנה, המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור אביב. אם יש לך מלח ים, שן הארי, סרפד, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית עם עוגת שוקולד אגוזים עם קרמל (ללא גלוטן, ללא דגנים, טבעוני) כקינוח. מתכון זה מ theperennialplate.com יש 79 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. עם כפית ציון של 99% המנה הזאת מדהימה. נסה ירוק ירוק ירוק ירקות האביב Barefoot Contessa-Ina Garten, מתכון סלט אורז בר האביב, ו אורז בר Katsudon עם ירקות האביב למתכונים דומים.

Katsudon (קערת אורז קציצות חזיר)

אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכונים עיקריים, אז לתת Katsudon (קערת אורז קציצות חזיר) לנסות. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 23 גרם של חלבון, ו 9g של שומן. המתכון הזה מגיש 4. עבור $1.83 למנה, המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וחלב ללא תשלום דיאט. מתכון זה של Norecipes יש 25 אוהדים. אם יש לך סוכר, בצל, מלאי dashi), וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית עם עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. כל הדברים נחשבים, החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון spoonacular של 61%. הציון הזה הוא די טוב. נסה אורז בר Katsudon עם ירקות האביב, קערת בשר חזיר ואורז, ו קערת אורז חזיר ואספרגוס למתכונים דומים.

מתכון סלט אורז בר האביב

צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? מתכון סלט אורז בר האביב יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מגיש 8. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 10 גרם של חלבון, ו 10 גרם של שומן. עבור 2.0 $ למנה, המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור אביב. תערובת של תבואה מלח ים, גרידת לימון, מים, קומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה כל כך טעים. 37 אנשים שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 15 דקות. כל הדברים נחשבים, החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כף של 98%. הציון הזה מצוין. מתכונים דומים הם אורז בר מתכון סלט Edamame, מתכון סלט פלפל אורז בר, ו אורז בר Katsudon עם ירקות האביב.

קצודון

Katsudon עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה עושה 4 מנות עם 874 קלוריות, 36 גרם של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. עבור 3.22 $ למנה, המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. תערובת של אורז בסמטי, בצל, זנגביל, קומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה כל כך טעים. כדי להשתמש את הבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית עם Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח על 44 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב חלב חינם דיאט. כל הדברים נחשבים, החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון spoonacular של 69%. הציון הזה הוא די טוב. נסה Katsudon, Katsudon, ו אורז בר Katsudon עם ירקות האביב למתכונים דומים.

קצודון (מנה יפנית)

Katsudon (צלחת יפנית) עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משרת 8 ועולה $ 7.04 למנה. מנה אחת מכילה 869 קלוריות, 48 גרם של חלבון, ו 19 גרם של שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו -45 דקות. מתכון זה הוא אהב על ידי 1 בשלנים וטבחים. זה מובא לך על ידי Recipezaar. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה היפנית הזאת. אם יש לך בצל ירוק, לשרת עם, כרישה, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש את הקמח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית עם עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. כל הדברים נחשבים, החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון spoonacular של 63%. הציון הזה טוב. נסה Katsudon, Katsudon, ו Katsudon למתכונים דומים.

אורז בר Katsudon עם ירקות האביב

אורז בר Katsudon עם ירקות האביב עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. שומר על הגזרה שלך? זה מתכון חלב חינם יש 608 קלוריות, 45 גרם של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. עבור $ 3.98 למנה, המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מגיש 5. זה יכול להיות נהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לך קציצות חזיר, בירה חיוורת, בצל, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית עם בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 3 אנשים שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 דקות. עם כפית ציון של 90% המנה הזאת מדהימה. נסה מתכון סלט אורז בר האביב, Katsudon (קערת אורז קציצות חזיר), ו עוף עם ירקות קלויים ואורז בר למתכונים דומים.

סרטונים להכנת תפריט קצודון יפני מסורתי בסגנון שונה
הפוך את KATSUDON מושלם בבית | מתכון יפני אותנטיהשתמש בקוד CHAMPNOV כדי לקבל הנחה על מוצרי TIPPSY!
KATSUDON | קציצת חזיר על אורזהכנו קצודון! אכלת את זה? זה מתכון פשוט וסופר טעים! נסה את זה ☆ אינסטגרם ...
עוף קטסודון 20 דקות זה לא רטוב!השתמש בקוד "ANC" כדי לקבל הנחה של $5 על קופסת #Sakuraco הראשונה שלך דרך הקישור הזה: או ...
קצודון חזיר מיורי!!! על הקרח | אנימה עם אלוויןהמנה הזו בטוח תהיה האהובה החדשה שלך - katsudon מבית יורי!!! על קרח. תודה ל-MOGUMOGU ולסרטון שעזר לנו...
מתכון קצודון יפני #מכנסיים קצריםקציצת חזיר פריכה, ביצה מאודה טעימה ובצל מתוק רך המוגש על מצע חם של אורז יפני אוורירי ודביק. ללמוד איך ...
טיפים וטריקים לתפריט אוכל יפני מסורתי קצודון
רעיונות נוספים לתפריט הקשורים לאוכל יפני מסורתי קצודון